Kundsidan

Här samlar vi information om pågende kurs, t ex kurslängd, eventuella uppehåll och datum för avanmälan. Längre ner går det även att boka återsim om ni har missat en lektion.


KURSLÄNGD & UPPEHÅLL

Kursstart vecka 3
Kursen pågår mellan vecka 3-11 utan uppehåll i alla bassänger utom vissa grupper på Månstorps Ängar (se nedan).

Månstorps ängar: För er som simmar på lördagar kl 11:30-15:30 samt söndagar pågår kursen fram till och med vecka 12 då vi fick ställa in ett simtillfälle.

Kursstart vecka 12/14
Kursen pågår mellan vecka 12-21 där måndagssimmarna har uppehåll vecka 14 medan övriga dagar har uppehåll vecka 13 (ej vissa grupper på Månstorps Ängar och Habo Gård, se nedan).

Månstorps ängar: För lördags- och söndagsgrupperna pågår kursen mellan vecka 14-22 utan uppehåll.

Habo Gård: För tisdagsgrupperna pågår kursen mellan vecka 12-22 med uppehåll vecka 13 och 18.

DATUM FÖR AVANMÄLAN

För grupperna som startar vecka 12/14 ska avanmälan vara gjord senast den 3 maj om ni inte önskar fortsätta simma till nästa kursomgång.

KOMMANDE HÄNDELSER

 • 3 maj, 2018
  Besked om kommande kursstart

  För er som simmar i Skåne, Göteborg och Kungsbacka är detta den sista dagen att avanmäla sig/registrera sig för byte av tid till nästa kursomgång.

 • 28 maj, 2018
  Kursstart intensivsimskola

  Den här veckan startar intensivsimskolan i Malmö, Lund och Göteborg. För kurserna i Malmö och Lund pågår simningen måndag-fredag mellan vecka 22-23 (uppehåll den 6 juni). För simmare i Göteborg pågår simningen måndag, tisdag och onsdag mellan vecka 22-24.

Senaste Nytt

Boka återsim

Detta är endast en preliminär bokning och vi skickar alltid en bekräftelse på om ni får plats eller ej. Det går tidigast att boka återsim en vecka före simtillfället och senast kl 18:00 dagen innan för att vi ska hinna skicka en bekräftelse. Gäller det återsim på helgen bör bokning ske senast på fredagen då vi inte kollar mejlen lika frekvent under helgen.

VI ÖNSKAR BOKA

Mårtenslund - Fredag 10:30Mårtenslund - Lördag 15:30Rönnen - Lördag 10:00Månstorps Ängar - Söndag 12:30Bagaregården - Lördag 09:00Broströmsgården - Måndag 19:30 Vi har läst igenom och godkänner bokningsvillkoren för återsim samt är medvetna om att en förälder ska vara med i vattnet under återsimmet.

BOKNINGSVILLKOR FÖR ÅTERSIM

 • Möjligheten att boka återsim finns under den tid ni simmar hos oss samt ytterligare tre veckor efter det att ni avslutat er kurs. Det går endast att boka på de angivna dagarna här bredvid.
 • På återsimmet finns en instruktör närvarande som här erbjuder övningar i vår simbana. Det är ingen ordinarie lektion som erbjuds utan ni får tips på bra övningar att träna på. Självklart kan ni alltid rådfråga instruktören om ni vill ha hjälp med en speciell övning.
 • Vid återsim ska en förälder alltid vara med i bassängen, oavsett i vilket steg barnet vanligtvis simmar i.
 • Återsim går endast att boka då man har missat ett simtillfälle och är i första hand till för de som varit sjuka.
 • Vid återsim är grupperna åldersblandade.
 • Då det endast finns ett begränsat antal platser kan vi ej garantera alla plats.
 • Det går bra att boka återsim i en bassäng som ni vanligtvis inte simmar i.
 • Har ni bokat plats men inte har möjlighet att komma måste det meddelas i god tid innan, annars räknas bokningen ändå.

Hittar du inte svaret på din fråga?

Besök gärna kontaktsidan där vi samlat svaren på de vanligaste frågorna.

FÖLJ OSS
Facebook Twitter Instagram RSS Millys